Header 1
Afbeelding: carnavalkaartje_banner_syntus_BN_2018_1366x676px

Voordelig reizen tijdens Carnaval met bus en trein

Extra lange treinen tussen Hengelo en Oldenzaal op carnavalszondag

Voordelig carnavalskaartje via de Syntus app

Carnavalsvierders kunnen op 10 en 11 februari 2018 gebruik maken van het Twents carnavalskaartje. Met dit kaartje reist iedereen voor € 5,- per dag met alle Twents bussen in ons vervoergebied én in de Blauwnet trein tussen Hengelo en Oldenzaal. Het carnavalskaartje is alleen verkrijgbaar via de Syntus app. De Syntus app is te downloaden in de Play Store en in de App Store. In de app zijn verschillende vervoerbewijzen te koop. U selecteert het vervoerbewijs dat u wilt kopen en de betaling gaat via iDEAL of creditcard. Daarna is uw vervoerbewijs direct in de app beschikbaar. 

Aangepaste dienstregeling trein Zutphen - Oldenzaal

In verband met Carnaval in Oldenzaal is op zondag 11 februari de treindienstregeling tussen Zutphen en Oldenzaal aangepast:

• Tussen 10.30 uur en 23.45 uur moet u altijd overstappen in Hengelo. 
• Tussen 10.15 uur en 0.30 rijden de treinen tussen Hengelo en Oldenzaal iedere 30 minuten. 
• Op het traject Hengelo - Oldenzaal worden extra lange treinen ingezet.
• In Hengelo vertrekken de treinen vanaf een ander perron: De trein naar Zutphen vertrekt vanaf perron 3b, vertrektijd 0.19 of 0.49 uur. Dit is 3 minuten later dan normaal. Aankomst in Zutphen is ook 3 minuten later. De trein naar Oldenzaal vertrekt in Hengelo vanaf perron 2a, normale vertrektijd. 

Kijk voor meer informatie over de wijzigingen op twents.nl of keolisblauwnet.nl