Header 1
Afbeelding: Almere_City_Run_2

Cityrun voor medewerkers Keolis Nederland: Ga je mee?

Ben je sportief of vindt je het gewoon leuk om  hard te lopen, te joggen of met je collega’s een prestatie neer te zetten én allGo te promoten? Doe dan mee met de Almere Cityrun op 10 juni 2018. 

Hoe werkt het?

Vindt je het leuk om mee te doen? Laat het per mail aan mij weten en vraag ook collega’s om mee te doen en te reageren. Wel even erbij vermelden welke afstand je wil lopen (5, 10, 15 kilometer of de halve marathon) en of je man/vrouw bent en welk maat T-shirt je hebt, je leeftijd en je ervaringsniveau (beginner, gevorderd, wedstrijdloper).

Ik ga proberen alle inschrijvingen centraal te regelen (vorig jaar moest er helaas toch individueel worden aangemeld), er worden speciale shirts gedrukt in een unieke 2018 print. Startnummers halen we de 10e in de ochtend op, meer details over het dagprogramma op 10 juni volgen.

We hopen op veel aanmeldingen. Mochten we onder de inschrijvers op een bepaalde afstand veel wedstrijdlopers hebben, dan kijken we of we een team bij elkaar kunnen krijgen voor deelname aan de business run. Dan gaan we natuurlijk voor een hoge klassering!

Interesse om mee te doen? Meld je voor 1 april aan bij:

Raymond Prudon
Marketing allGo
Mail: Raymond.prudon@keolis.nl

Doe mee!
Meer lezen? Ga dan naar http://www.almerecityrun.com/
Parcours verkennen? Kijk dan op http://www.almerecityrun.com/evenement/parcours/